Lichtreclame Borden

Voordelen van lichtreclame borden

Lichtreclame borden zijn een gamechanger voor elke onderneming die opvalt in de drukke markt van vandaag. Ik heb zelf ervaren hoe deze heldere, aandachtstrekkende borden niet alleen de zichtbaarheid van mijn bedrijf hebben vergroot, maar ook een onuitwisbare indruk op voorbijgangers hebben achtergelaten.

De kracht van lichtreclame kan niet onderschat worden. Het gaat niet alleen om het verlichten van je merknaam als de zon ondergaat. Het draait om het creëren van een herkenbaar beeld dat klanten dag en nacht aantrekt. In mijn reis met lichtreclame heb ik ontdekt dat het kiezen van het juiste ontwerp en de juiste plaatsing essentieel is voor succes.

SOCIAL MEDIA

Gevelreclame Deventer

Belangrijk is dat de uitstraling een goede indruk achter laat bij uw huidige en nieuwe zakenrelatie’s. Ledlogo kan de uitstraling van uw gevelreclame volledig laten aansluiten op

Lees verder

LED verlichting voorbeelden

Voor het verlichten van doosletters of bedrijfslogo is LED een goed alternatief. Ledlogo gebruikt hiervoor waterdichte LED‐systemen, die qua lichtopbrengst en levensduur niet meer onderdoen voor neon.

Lees verder

Gevelreclame backlight Tabor

Ledlogo ontwerpt, produceert en monteert gevelreclame in de vorm van een lichtbak of verlichte doosletters, door toepassing van LED-verlichting (zeer geschikt vanwege het lage energieverbruik). Onderstaande

Lees verder

Lichtreclame Belisol

Met de juiste lichtreclame geeft u uw bedrijf een passende uitstraling. Van mooi verlicht bedrijfslogo tot een reclamezuil, bij Ledlogo bent u op het juiste adres.

Lees verder

Gevelreclame Deventer

Belangrijk is dat de uitstraling een goede indruk achter laat bij uw huidige en nieuwe zakenrelatie’s. Ledlogo kan de uitstraling van uw gevelreclame volledig laten aansluiten op

Lees verder

LED verlichting voorbeelden

Voor het verlichten van doosletters of bedrijfslogo is LED een goed alternatief. Ledlogo gebruikt hiervoor waterdichte LED‐systemen, die qua lichtopbrengst en levensduur niet meer onderdoen voor neon.

Lees verder

Gevelreclame backlight Tabor

Ledlogo ontwerpt, produceert en monteert gevelreclame in de vorm van een lichtbak of verlichte doosletters, door toepassing van LED-verlichting (zeer geschikt vanwege het lage energieverbruik). Onderstaande

Lees verder

Lichtreclame Belisol

Met de juiste lichtreclame geeft u uw bedrijf een passende uitstraling. Van mooi verlicht bedrijfslogo tot een reclamezuil, bij Ledlogo bent u op het juiste adres.

Lees verder

Toen ik voor het eerst besloot om lichtreclame borden te gebruiken voor mijn bedrijf, was ik me niet volledig bewust van alle voordelen die ze met zich meebrachten. Naarmate de tijd verstreek, werd het mij echter duidelijk dat deze investering een van de beste was die ik ooit voor mijn bedrijf had gemaakt. Hieronder deel ik enkele van de belangrijkste voordelen die lichtreclame biedt.

Ten eerste, vergrootte zichtbaarheid. Lichtreclames vangen onmiddellijk de aandacht, dag of nacht. Hun helderheid en kleur maken ze onmogelijk te negeren, zelfs in een druk stadsbeeld. Dit heeft als resultaat dat mijn merk veel meer opvalt dan voorheen.

Een ander significant voordeel is de duurzaamheid. Moderne lichtreclames zijn gemaakt met LED-technologie, wat betekent dat ze energiezuinig zijn en een lange levensduur hebben. Dit vertaalt zich in lagere onderhoudskosten en minder vervangingen op lange termijn.

Daarnaast hebben lichtreclame borden ook bijgedragen aan een sterker merkimago. De mogelijkheid om specifieke kleuren en ontwerpen te gebruiken, heeft me geholpen om een unieke visuele identiteit te creëren die klanten herkennen en associëren met kwaliteit en betrouwbaarheid.

Tot slot kan niet genoeg benadrukt worden hoe effectief lichtreclame is in het aantrekken van nieuwe klanten. Mensen worden aangetrokken door mooi design en heldere verlichting; dit heeft zonder twijfel geleid tot meer voetverkeer naar mijn winkel.

Het is duidelijk dat de investering in lichtreclame borden aanzienlijke voordelen biedt die elk bedrijf kunnen helpen groeien en bloeien in een competitieve markt. Mijn ervaring bevestigt dat dit type reclame niet alleen gaat over het verlichten van je merknaam maar echt over het bouwen aan je merkidentiteit.

Verschillende soorten lichtreclame borden

In mijn jarenlange ervaring met lichtreclame heb ik gemerkt dat de variëteit aan borden een bedrijf kan maken of breken. Het kiezen van het juiste type lichtreclame bord is cruciaal voor het maximaliseren van zichtbaarheid en impact. Hieronder bespreek ik een aantal populaire types die je wellicht zullen interesseren.

LED-Borden: Deze moderne vorm van lichtreclame biedt ongeëvenaarde helderheid en energie-efficiëntie. LED-borden zijn perfect voor bedrijven die 24/7 zichtbaar willen zijn zonder zich zorgen te moeten maken over hoge elektriciteitskosten. Vanwege hun lange levensduur en minimale onderhoud, heb ik persoonlijk ontdekt dat ze een slimme investering zijn voor elk bedrijf.

Neonborden: Met hun unieke gloed kunnen neonborden een vintage of hippe sfeer creëren die bepaalde klanten aantrekt. Ze zijn ideaal voor bars, restaurants, of winkels die willen opvallen in drukke straten. Hoewel ze iets meer onderhoud vergen dan LED-borden, is hun charme vaak onweerstaanbaar.

Lichtbakken: Dit soort borden combineert duurzaamheid met veelzijdigheid. Een lichtbak bestaat uit een verlichte doos met daarop jouw merknaam of boodschap. Ze zijn bijzonder effectief voor bedrijven gelegen langs snelwegen of op grote hoogtes omdat ze van ver af leesbaar zijn.

Gevelletters: Verlichte letters direct op de gevel van je pand kunnen buitengewoon stijlvol en elegant overkomen. Ze bieden maximale flexibiliteit in lettertype en grootte, waardoor je merkidentiteit sterk naar voren komt.

Elk type heeft zijn eigen voordelen en toepassingen, afhankelijk van je specifieke wensen en locatievereisten. Mijn advies? Overweeg niet alleen wat er esthetisch goed uitziet maar denk ook na over de praktische aspecten zoals onderhoud, energieverbruik, en natuurlijk je budget.

Hoe lichtreclame borden de zichtbaarheid vergroten

Toen ik voor het eerst besloot om lichtreclame borden voor mijn bedrijf te gebruiken, was ik vooral gefocust op hoe ze onze zichtbaarheid konden vergroten. Ik had gelezen over de impact die verlichte reclame kan hebben en was benieuwd naar het potentieel ervan. Mijn ervaring heeft mij geleerd dat deze vorm van reclame inderdaad een enorm verschil maakt.

Een van de meest opvallende voordelen is dat lichtreclame borden dag en nacht effectief zijn. In tegenstelling tot traditionele borden, die na zonsondergang minder zichtbaar worden, blijven verlichte borden helder en aantrekkelijk, ongeacht het tijdstip. Dit betekent dat jouw merk 24/7 aanwezig is in het straatbeeld, wat de kans vergroot dat meer mensen jouw boodschap zien.

Daarnaast trekken lichtreclame borden automatisch de aandacht door hun helderheid en dynamiek. Mensen zijn van nature aangetrokken tot lichtbronnen, vooral in een stadsomgeving waar veel visuele concurrentie is. Door slim gebruik te maken van kleuren en beweging kunnen deze borden niet alleen je zichtbaarheid vergroten maar ook helpen bij het creëren van een unieke identiteit die uitblinkt.

Bovendien biedt technologische vooruitgang zoals LED-verlichting ondernemers als ikzelf de mogelijkheid om energie-efficiënte en opvallende ontwerpen te creëren zonder hoge kosten of onderhoudsproblemen. LED-lampjes gaan lang mee en verbruiken weinig energie waardoor ze een duurzamere keuze zijn voor bedrijven die hun ecologische voetafdruk willen minimaliseren terwijl ze hun merkbewustzijn vergroten.

Door mijn eigen ervaring met lichtreclame heb ik gezien hoe effectief deze tool kan zijn om niet alleen meer klanten aan te trekken maar ook om ons merk consistent onder de aandacht te brengen bij een breder publiek. Het strategisch plaatsen van dergelijke borden heeft ons geholpen onze boodschap effectiever over te brengen dan ooit tevoren.

Tips voor het ontwerpen van effectieve lichtreclame borden

Bij het ontwerpen van lichtreclame borden is het cruciaal dat je de aandacht trekt en vasthoudt. Ik heb door de jaren heen geleerd dat een goed ontworpen bord niet alleen opvalt, maar ook de essentie van je merk communiceert. Hier zijn enkele tips die ik persoonlijk nuttig vind:

  • Houd Het Eenvoudig: Een veelgemaakte fout is het overladen van je bord met te veel informatie of complexe afbeeldingen. Potentiële klanten hebben vaak slechts een paar seconden om je bord te zien en te begrijpen. Zorg dus voor een heldere, bondige boodschap.

  • Kies de Juiste Kleuren: Kleuren spelen een enorme rol in hoe jouw boodschap wordt ontvangen. Contrasterende kleuren verbeteren de leesbaarheid, terwijl bepaalde kleurcombinaties emoties of acties kunnen oproepen.

  • Let op de Grootte en Lettertype: De grootte van je lichtreclamebord en het lettertype moet zodanig zijn dat ze op afstand leesbaar zijn. Te kleine letters of te ingewikkelde lettertypes zullen jouw boodschap niet effectief overbrengen.

  • Gebruik LED-verlichting: LED-verlichting staat bekend om zijn lange levensduur en energie-efficiëntie. Dit soort verlichting maakt jouw lichtreclame borden niet alleen duurzamer maar ook opvallender bij weinig licht.

Naast deze tips raad ik aan altijd rekening te houden met de locatie waar je bord komt te staan. Analyseer de omgeving; wat werkt er goed in dit specifieke gebied? Is er veel concurrentie qua visuele reclame? Pas hierop jouw ontwerp strategisch aan om ervoor te zorgen dat jouw lichtreclamebord echt uitblinkt.

Door deze richtlijnen toe te passen, verhoog je significant de kans dat jouw lichtreclamesuccesvol bijdraagt aan het vergroten van merkbekendheid en klantenaantrekking. Het belangrijkste is om creatief maar doelgericht te blijven binnen alle aspecten van design tot uitvoering.

Plaatsing van lichtreclame borden: waar en hoe

Bij het kiezen van de perfecte locatie voor lichtreclame borden, is ’t essentieel om na te denken over waar jouw doelgroep zich het meest bevindt. Ik heb ontdekt dat plaatsing aan drukke wegen of op strategische plekken in stadscentra de zichtbaarheid aanzienlijk kan verhogen. Het gaat niet alleen om het selecteren van een plek met veel voetgangers of verkeer, maar ook over hoe jouw bord integreert met de omgeving.

Een ander belangrijk aspect is de hoogte waarop je het bord plaatst. Te laag en je riskeert dat het bord over het hoofd wordt gezien; te hoog en mensen kunnen moeite hebben met lezen wat er staat. De ideale hoogte hangt af van de specifieke situatie, maar een goede vuistregel is ervoor te zorgen dat het bord duidelijk zichtbaar is op ooghoogte of net daarboven.

De oriëntatie van lichtreclame borden speelt ook een cruciale rol. Als ze naar de juiste richting zijn georiënteerd, kunnen ze meer aandacht trekken. Denk hierbij aan borden die gericht zijn naar aankomend verkeer of die goed zichtbaar zijn voor mensen die langslopen.

  • Zorg ervoor dat er geen obstakels zijn tussen het bord en potentiële klanten.

  • Houd rekening met weersinvloeden zoals direct zonlicht of regen die de leesbaarheid kunnen beïnvloeden.

  • Analyseer verkeerspatronen rond jouw gekozen locatie om maximale exposure te garanderen.

Het is cruciaal om lokale regelgeving en beperkingen in acht te nemen bij het plaatsen van lichtreclame borden. In sommige gebieden kunnen er strikte richtlijnen zijn betreffende grootte, helderheid en zelfs kleurgebruik, waardoor samenwerking met lokale autoriteiten noodzakelijk wordt.

Door deze factoren in overweging te nemen, kan ik garanderen dat jouw lichtreclame optimaal gepositioneerd zal zijn om niet alleen de aandacht te trekken maar ook een blijvende indruk achter te laten bij je doelgroep.

Conclusie

Het kiezen van de juiste lichtreclame bord is cruciaal voor het succes van je bedrijf. Het gaat niet alleen om het aantrekken van de aandacht maar ook om het creëren van een herkenbaar beeld dat klanten zich zullen herinneren. Ik heb de verschillende soorten lichtreclame borden onderzocht en tips gedeeld voor het ontwerpen van een effectief bord. Belangrijk is dat je het ontwerp simpel houdt en goed nadenkt over de plaatsing om maximale zichtbaarheid te garanderen. Vergeet ook niet de lokale regelgeving in acht te nemen bij het plaatsen van je lichtreclame. Door deze adviezen op te volgen zul je ervoor zorgen dat je lichtreclame bord niet alleen opvalt maar ook een blijvende indruk achterlaat. Met de juiste strategie kan lichtreclame een krachtig hulpmiddel zijn in je marketingarsenaal.

Scroll naar boven

Offerteaanvraag