RGB module

Lichtreclame met RGB module

LED reclame verlichting die van kleur kan veranderen en uw bedrijfslogo kan laten veranderen in geel, rood of felblauw, het is perfect mogelijk met LED lichtreclame. 

Het biedt nieuwe perspectieven voor de gehele buiten en gevelreclame. Door hun grote kleurvariëteit is LED verlichting in buitenreclame bijzonder geschikt voor het maken van speciale effecten of sferen

RGB LED verlichting

LED reclame verlichting die van kleur kan veranderen en uw bedrijfslogo kan laten veranderen in geel, rood of felblauw, het is perfect mogelijk met LED lichtreclame. Door middel van een controller is uw reclame in deze kleuren te verlichten. Het biedt nieuwe perspectieven voor de gehele buiten- en gevelreclame. De controller bevat een aantal keuzeprogramma’s. Door hun grote kleurvariëteit is LED verlichting in buitenreclame bijzonder geschikt voor het maken van speciale effecten of sferen. Zo kunt u kiezen voor verlichting in één enkele kleur of voor het laten verlopen van de kleuren 

SOCIAL MEDIA

Lichtreclame met een RGB module biedt nieuwe perspectieven voor de gehele buitenreclame en gevelreclame. Door hun grote kleurvariëteit is LED verlichting in buitenreclame bijzonder geschikt voor het maken van speciale effecten of sferen.

Door middel van een controller is uw reclame in deze kleuren te verlichten. De controller bevat een aantal keuzeprogramma’s. Door hun grote kleurvariëteit is LED verlichting in buitenreclame bijzonder geschikt voor het maken van speciale effecten of sferen. Zo kunt u kiezen voor verlichting in één enkele kleur of voor het laten verlopen van de kleuren.

Scroll naar boven

Offerteaanvraag