Lichtbak

Voor een perfecte uitstraling

Een lichtbak met ledverlichting geeft een perfecte uitstraling van uw bedrijf. Onze lichtbakken met ledverlichting zijn in diverse kleuren en afmetingen leverbaar. Zowel voor buiten als binnen kan het uw huiskleuren perfect weer geven of het nu enkel- of dubbelzijdig is, tegen de gevel of op het dak. Als u de lichbak binnen plaatst bijvoorbeeld achter uw raam hoeft u meestal geen vergunning voor aan te vragen

Ook kunnen wij uw lichtbak met ledverlichting een 3D uitstraling geven.

SOCIAL MEDIA

Qnip logo LED

Een lichtbak met ledverlichting geeft een perfecte uitstraling van uw bedrijf. Onze lichtbakken met ledverlichting zijn in diverse kleuren en afmetingen leverbaar. Natuurlijk kunnen wij dit

Lees verder

Qnip logo LED

Een lichtbak met ledverlichting geeft een perfecte uitstraling van uw bedrijf. Onze lichtbakken met ledverlichting zijn in diverse kleuren en afmetingen leverbaar. Natuurlijk kunnen wij dit

Lees verder

Lichtbak

Reclame is een essentieel onderdeel van elke moderne zakelijke onderneming. Het stelt bedrijven in staat om hun boodschap over te brengen naar potentiële klanten en hun merk te versterken. Een van de effectiefste manieren om dit te doen, is met behulp van een lichtbak. In dit artikel zullen we de verschillende aspecten van lichtbakken bespreken, inclusief dubbelzijdige lichtbakken, led verlichting, aluminium frames, en led modules.

De Kracht van Lichtbakken

Een lichtbak is een reclamebord dat is voorzien van verlichting, meestal met behulp van led-lampen. Het is ontworpen om de aandacht te trekken en de boodschap van een bedrijf duidelijk over te brengen, zowel overdag als ’s nachts. Hier zijn enkele voordelen van het gebruik van een lichtbak:

  • Hoge Zichtbaarheid: Lichtbakken zijn zelfs op grote afstand goed zichtbaar, waardoor uw boodschap een breder publiek bereikt.

  • Energiezuinig: Dankzij moderne led-verlichting zijn lichtbakken energiezuinig en duurzaam.

  • Duurzaamheid: Lichtbakken zijn ontworpen om lang mee te gaan, zelfs in verschillende weersomstandigheden.

Dubbelzijdige Lichtbak

Dubbelzijdige lichtbakken zijn een krachtige vorm van reclame. Ze hebben verlichting aan beide zijden, waardoor uw boodschap vanuit verschillende richtingen zichtbaar is. Dit verhoogt de exposure van uw bedrijf en trekt nog meer aandacht.

Led Verlichting

De keuze van verlichting is essentieel bij het ontwerpen van een effectieve lichtbak. Led verlichting is de standaard geworden vanwege de vele voordelen die het biedt. Led-lampen zijn energiezuinig, hebben een lange levensduur en bieden heldere, levendige verlichting voor uw lichtbak.

Aluminium Frame

Het aluminium frame van een lichtbak is niet alleen duurzaam maar ook licht van gewicht. Hierdoor is het eenvoudig te installeren en te onderhouden. Bovendien biedt het frame stabiliteit en structurele integriteit aan de lichtbak.

Led Modules

Led modules zijn de individuele led-lampen die de verlichting van de lichtbak verzorgen. Ze zijn betrouwbaar en kunnen worden vervangen als dat nodig is. De modules zorgen voor de gelijkmatige verspreiding van licht over het oppervlak van de lichtbak, wat resulteert in een heldere en aantrekkelijke weergave van uw boodschap.

Lichtbakken op Maat

Bij het investeren in een lichtbak is maatwerk vaak de beste optie. Zo kunt u de vorm, afmeting, kleur en andere aspecten van uw lichtbak aanpassen aan uw specifieke behoeften. Een lichtbak op maat zorgt ervoor dat uw boodschap opvalt en past bij uw merkidentiteit.

Conclusie

Een lichtbak is een krachtige tool om uw bedrijf te promoten en uw boodschap over te brengen. Of u nu kiest voor een dubbelzijdige lichtbak, led verlichting, een aluminium frame, of led modules, het gebruik van een lichtbak kan een aanzienlijke impact hebben op uw marketinginspanningen. Als u op zoek bent naar hoogwaardige lichtbakken en andere reclameproducten, bekijk dan zeker Ledlogo.nl. Hun jarenlange ervaring en expertise maken hen de beste keuze voor uw reclamebehoeften.

Scroll naar boven

Offerteaanvraag