Vergunningen

LED lichtreclame & vergunningen

Hoe gaat het in zijn werk?

Een vergunning kunt u aanvragen door het aanvraagformulier ‘gevelreclamevergunning’ in te vullen en op te sturen naar de gemeente. Dit formulier kunt u downloaden, ophalen of aanvragen bij de gemeente. Bij uw aanvraag dient u een situatietekening van de gevelreclame mee te sturen. De gemeente toetst uw aanvraag aan de Algemeen Plaatselijke Verordening. Daarbij beoordeelt de gemeente uw aanvraag op verkeersveiligheid en eventuele overlast voor omwonenden. Ook laat de gemeente uw aanvraag toetsen door de welstandscommissie. Let op: De procedure duurt ongeveer vier tot zes weken. Houdt u hier rekening mee, bijvoorbeeld als u gevelreclame wilt plaatsen voor de opening van uw bedrijf. Wanneer uw aanvraag wordt goedgekeurd, krijgt u een brief met de vergunning voor de gevelreclame. Als uw aanvraag wordt afgekeurd, krijgt u een brief. Als u het niet eens zou zijn met de beslissing van de gemeente, kunt u bezwaar maken. Hoe dat in zijn werk gaat, staat in de brief.

Ledlogo.nl biedt zijn klanten de mogelijkheid om de aanvraag van deze vergunning bij de gemeente door ons te laten uitvoeren.

Voor meer informatie en advies over de montage en vergunningen voor lichtreclame klik op één van de onderstaande buttons.

SOCIAL MEDIA

Scroll naar boven

Informatieaanvraag

Wilt u meer informatie over onze gevelreclame, lichtbakken, buitenreclame met RG module, vul dan onderstaande formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op. 

Offerteaanvraag