Ontdek Hoe Een Reclamebord Met Verlichting Jouw Bedrijf Naar Nieuwe Hoogten Kan Stuwen

In de dynamische wereld van marketing en reclame is het belangrijk om op te vallen. Een reclamebord met verlichting biedt ons de perfecte oplossing om de aandacht van voorbijgangers te trekken, zowel overdag als ’s nachts. Het is een krachtige manier om onze boodschap helder en zichtbaar te maken. Of we nu een klein bedrijf runnen of een groot merk vertegenwoordigen, een verlicht reclamebord kan e

In de dynamische wereld van marketing en reclame is het belangrijk om op te vallen. Een reclamebord met verlichting biedt ons de perfecte oplossing om de aandacht van voorbijgangers te trekken, zowel overdag als ’s nachts. Het is een krachtige manier om onze boodschap helder en zichtbaar te maken.

Of we nu een klein bedrijf runnen of een groot merk vertegenwoordigen, een verlicht reclamebord kan een cruciale rol spelen in onze marketingstrategie. Het verhoogt niet alleen de zichtbaarheid, maar versterkt ook onze merkidentiteit. Laten we ontdekken hoe we met deze verlichte borden onze zichtbaarheid kunnen maximaliseren en een blijvende indruk kunnen maken.

Kenmerken van een Reclamebord met Verlichting

Voordelen van Verlichting

Verlichte reclameborden hebben talrijke voordelen. Ze verhogen de zichtbaarheid door 24/7 goed zichtbaar te zijn. ’s Nachts trekken ze extra aandacht dankzij de verlichting. Ze versterken de merkidentiteit, doordat het licht opvalt. Daarnaast leiden ze tot een grotere betrokkenheid van klanten, wat de kans op conversies vergroot.

Ledlogo.nl biedt een uitstekende selectie van verlichte reclameborden aan. Hun producten gebruiken energie-efficiënte LED-verlichting, wat niet alleen duurzaam is maar ook helpt om energiekosten laag te houden. Ze bieden ook installatie- en onderhoudsdiensten aan om ervoor te zorgen dat de reclameborden optimaal blijven presteren.

Materialen en Ontwerpen

Verlichte reclameborden zijn beschikbaar in diverse materialen, zoals acryl, polycarbonaat en aluminium. Acryl is licht en duurzaam, terwijl polycarbonaat bekendstaat om zijn slagvastheid. Aluminium biedt een strak en modern uiterlijk, ideaal voor professionele omgevingen.

Qua ontwerpen zijn er talloze opties. Van eenvoudige lichtbakken tot complexe 3D-letters met LED-verlichting. Op maat gemaakte ontwerpen zorgen ervoor dat de borden perfect aansluiten bij de merkidentiteit. Bij ledlogo.nl vinden we een breed scala aan ontwerpen die aan verschillende behoeften voldoen en diepgaande aanpassingsmogelijkheden bieden.

Ledlogo.nl biedt niet alleen diverse materialen en ontwerpen aan, maar zorgt er ook voor dat de producten voldoen aan hoge kwaliteitsnormen. Ze stellen ons in staat om op een unieke manier op te vallen in de concurrerende markt.

Types van Verlichte Reclameborden

LED-Reclameborden

LED-reclameborden zijn zeer energiezuinig, duurzaam en veelzijdig. LED-borden bieden heldere, levendige kleuren en zijn zichtbaar onder alle weersomstandigheden. Bij Ledlogo.nl vinden we een breed assortiment van LED-reclameborden. Van eenvoudige lichtbakken tot complexe 3D-letters met LED-verlichting, er zijn talloze opties. LED’s gaan langer mee dan traditionele lichtbronnen, waardoor ze een kosteneffectieve keuze zijn voor langdurige reclamecampagnes.

Neon-Reclameborden

Neon-reclameborden geven een nostalgisch gevoel en trekken daarbij moeiteloos de aandacht. Neons bieden een unieke uitstraling met hun kenmerkende, kleurrijke gloed. Bij Ledlogo.nl bieden we op maat gemaakte neon-reclameborden die perfect aansluiten bij de huisstijl van het bedrijf. Of het nu gaat om een retro-look of moderne twist, neonborden zijn een ideale keuze voor bedrijven die op willen vallen in de drukte van de stad.

Bij Ledlogo.nl gebruiken we hoogwaardige materialen zoals acryl en polycarbonaat voor de productie van onze borden, waardoor ze weerbestendig en duurzaam zijn. Onze expertise verzekert dat elk bord zowel functioneel als visueel aantrekkelijk is, wat resulteert in een effectieve reclameoplossing.

Toepassingen van Verlichte Reclameborden

Zakelijk Gebruik

Verlichte reclameborden, zoals aangeboden door Ledlogo.nl, spelen een cruciale rol in het zakelijk gebruik. Bedrijfslogo’s, bedrijfsnamen en promoties worden opvallender met LED-reclameborden en neon-reclameborden. Winkels kunnen hun gevel verlichten om klanten aan te trekken, terwijl kantoorgebouwen hun locatie en merk visueel kunnen versterken. Restaurants gebruiken vaak verlichte borden om menu-aanbiedingen of evenementen te communiceren, terwijl hotels hun naam en services duidelijk zichtbaar maken voor bezoekers.

Openbare Ruimtes

In openbare ruimtes bieden verlichte reclameborden diverse voordelen. Ledlogo.nl voorziet in borden die ideaal zijn voor transporthubs zoals treinstations, busstations en luchthavens, waar heldere aanduidingen en instructies essentieel zijn. Winkelcentra gebruiken deze borden om aanbiedingen en evenementen te promoten. Parkeerterreinen en stadscentra verbeteren hun oriëntatieborden met verlichting om navigatie te vergemakkelijken, vooral ’s avonds. Tot slot, musea en galerijen gebruiken deze borden om tentoonstellingen en kunstwerken te belichten op een visueel aantrekkelijke manier.

Installatie en Onderhoud

Verlichte reclameborden zoals die van Ledlogo.nl dragen bij aan de zichtbaarheid van elk bedrijf. We bespreken hier het installatieproces en de onderhoudstips voor deze verlichte borden.

Installatieproces

Efficiënte installatie van verlichte reclameborden begint met een gedetailleerde planning. Bij het ontvangen van een bord van Ledlogo.nl volgen we altijd deze stappen:

 1. Voorbereidende werkzaamheden
  We controleren eerst de locatie en de stroomvoorziening. Het kiezen van de juiste plek is cruciaal om de maximale zichtbaarheid van het bord te waarborgen.
 2. Montage van het frame
  Vervolgens bevestigen we het frame stevig aan de muur of pylon. Bij gebruik van materialen zoals acryl en polycarbonaat, zorgen we ervoor dat er voldoende ondersteuning is.
 3. Installeren van verlichting
  Ledlogo.nl levert de LED-verlichting die we in het bord monteren. LED-borden zijn energiezuinig en bieden heldere kleuren, wat bijdraagt aan de aantrekkelijkheid van de verlichting.
 4. Aansluiten van elektrische onderdelen
  We verbinden de elektriciteit met behulp van weersbestendige kabels en schakelaars. Dit is essentieel om de duurzaamheid van het bord te garanderen.
 5. Testen van functionering
  Na afronding van de installatie testen we het bord grondig. We controleren of alle verlichtingselementen goed werken en zichtbaar zijn onder verschillende omstandigheden.

Onderhoudstips

Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat verlichte reclameborden optimaal blijven werken. Hier zijn enkele essentiële onderhoudstips:

 1. Periodieke reiniging
  We reinigen de borden minstens eenmaal per kwartaal met een zachte doek en milde schoonmaakmiddelen om stof en vuil te verwijderen.
 2. Controle van elektriciteit
  Elke zes maanden inspecteren we de elektrische aansluitingen. We zorgen ervoor dat alle kabels intact zijn en er geen slijtage is.
 3. Vervanging van verlichting
  LED-lampen hebben een lange levensduur, maar moeten af en toe vervangen worden. We checken jaarlijks de helderheid en vervangen lichtbronnen indien nodig.
 4. Bescherming tegen weersomstandigheden
  We adviseren om de borden te voorzien van een beschermende laag of cover, vooral in extreme weersomstandigheden, om schade te minimaliseren.

Ledlogo.nl biedt een breed scala aan producten en services, inclusief installatie en onderhoud van LED- en neon-reclameborden. We streven ernaar om elke stap in het proces te optimaliseren, zodat uw bedrijf opvalt en effectief wordt gepromoot.

Conclusion

Het gebruik van verlichte reclameborden zoals die van Ledlogo.nl biedt bedrijven een uitstekende manier om op te vallen in een drukke markt. Deze borden zijn niet alleen energiezuinig en duurzaam maar ook zeer veelzijdig in hun toepassingen. Of het nu gaat om het versterken van een bedrijfslogo of het verbeteren van de zichtbaarheid in openbare ruimtes verlichte reclameborden bieden een effectieve oplossing.

Door te investeren in hoogwaardige verlichte reclameborden en regelmatig onderhoud te plegen kunnen bedrijven hun marketinginspanningen optimaliseren. Ledlogo.nl staat klaar om bedrijven te ondersteunen met een breed scala aan producten en diensten inclusief installatie en onderhoud. Laten we samen zorgen voor een opvallende en duurzame reclameoplossing die echt het verschil maakt.

Scroll naar boven