LED TL verlichting

LED TL-Buizen

Led TL-Buizen zijn de vervangers voor de reguliere TL-Buizen. LED-verlichting is veel zuiniger dan normale tl-verlichting en gaat tot vijf keer langer mee. Uw investering is in de meeste gevallen al binnen een jaar terugverdiend

SOCIAL MEDIA

De belangrijkste voordelen van LED TL-Buizen op een rij:

50.000 branduren

Waar een normale tl-buis maximaal 10.000 uur meegaat hebben onze LED tl-buizen een brandtijd van minimaal 35.000 uur, tot zelfs wel 50.000 uur. Dit scheelt dus enorm in onderhoudskosten, want ze hoeven pas na gemiddeld 10 jaar vervangen te worden en zijn in de meeste gevallen al binnen een jaar terugverdiend!

Een energiebesparing van 60%

Een normale tl-buis zet het grootste gedeelte van de energie om in warmte. Bij een LED tl-buis wordt de meeste energie omgezet in licht, wat zorgt voor een grote energiebesparing.
Voorbeeld: Een normale tl-buis van 150cm verbruikt 58Watt, terwijl onze LED tl-buis maar 22 Watt verbruikt.

Direct en constant licht

Wanneer je een conventionele tl-buis aanzet gaat hij eerst knipperen alvorens te gaan branden. Als hij dan brandt blijft hij flikkeren, wat een zeer onrustige lichtverspreiding veroorzaakt waardoor je ogen onbewust snel moe worden. Een LED tl-buis gaat in een fractie van een seconde branden en zorgt vervolgens voor een direct en constant licht. Hierdoor ontstaat een zeer rustgevende lichtverspreiding, wat de LED verlichting gezonder maakt voor mens en dier. De LED tl-buizen zijn hierdoor dus uitermate geschikt voor scholen, kantoorpanden, magazijnen, fabriekshallen en stallen.

Montage in bestaande armaturen/tl-bakken

Montage van de LED tl-buizen kan altijd in de bestaande behuizing van uw huidige tl-buizen. Hierdoor zijn de montagekosten laag en hoeven er geen grote verbouwingen in uw plafond plaats te vinden. Met enige technische kennis is het daardoor in veel gevallen zelfs mogelijk om zelf de ombouw te realiseren.

Ook bij nieuwbouw zeer interessant

Wij bieden ook integrated LED tl-buizen aan. Deze hoeven niet in een armatuur of andere vorm van behuizing gemonteerd te worden. Met een zeer eenvoudig systeem wordt deze verlichting op het plafond geklikt. Dit scheelt dus aanzienlijk in de installatiekosten!

Belastingvoordeel

Met de ‘EnergieInvesteringsAftrek’ kunt u 41,5% van de investeringskosten extra aftrekken van de fiscale winst. Het directe financiële voordeel is afhankelijk van het belastingpercentage, het bedraagt ongeveer 10% van de goedgekeurde investeringskosten. De EIA kunt u toepassen naast de ‘gewone’ investeringsaftrek. Link naar aanvraagformulier

Indicatie van de tarieven (ex. BTW):

  • Led Tube 60cm. 9W: €22,50
  • Led Tube 90cm. 14W: €26,50
  • Led Tube 120cm. 18W: €31,25
  • Led Tube 150cm. 22W: €35,25
  • Integrated 120cm. 18W: €33,00

Rekenvoorbeeld terugverdientijd:
Oude situatie: TL buis van 150cm met 58Watt
Nieuwe situatie: LED TL-buis van 150cm met 22Watt

Besparing in Watt: 58 – 22= 36 Watt (=0.036 KW)
Bij 50 branduren per week en een gemiddelde KWh-prijs van €0,25 geeft dit:
50u X 0,036KWh X €0,25 X 52weken = €23,40 besparing per lamp per jaar!!

Wij komen graag bij u langs om u een indruk te geven van onze LED tl-buizen.

Scroll naar boven

Offerteaanvraag